12 Nisan 2014

Be Sporty Chic..

Modada iş birlikleri artık olmazsa olmaz. Spor markaları da artık modanin icinde daha fazla yer almak adina iş birlikleri yapmaya başladilar. Özellikle Adidas bu konuda muhteşem calismalari gozler onune seriyor. Porsche Design, Stella McCartney ve Topshop ile yaptigi is birlikleriyle klasik Adidas olmaktan vazgecmesi gerektigini anlamis.
Yaklasik 10 yıldır Adidas ile calisan Stella McCartney'nin SS14 icin hazirladigi koleksiyon Londra Moda Haftasinda büyük begeni topladi. Koleksiyon koşu, yoga,spinning, yüzme, tenis ve training dallariyla ilgilenenler icin inanilmaz tasarimlardan olusuyor. Koleksiyonun temasi fütüristik cizgiler, canli renkler ve geometrik desenlerden olusuyor.


Kış icin hazirlanan ready-to-wear koleksiyonu da gectigimiz gunlerde sergilendi. Kış Adidas icin yine mukemmel gececek belli oldu. Koleksiyonu hazirlarken Ingiltere'nin guneyindeki kirsal kesimden ilham alinmis. Doğa öğelerini, animal printi, empresyonist öğeleri desenlerde çok net gorebiliyoruz. Bu kışı dusunmemiz icin daha cok erken olsada bu koleksiyon bir harika.


Stella McCartney dışında Topshop ile ortak koleksiyon hazırlayan Adidas: stil sahibi, modayı takip eden ve spor yapmayı sevenleri tam anlamiyla doyuruyor diyebiliriz. 20 parçadan oluşan bu özel koleksiyonda Adidas'ın kendine has öğeleri,grafiti ve logolar desenlerle Londra'dan etkilenerek yorumlanmis. Bu ay koleksiyonun satislari mağazalarda basladi!







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder