28 Nisan 2014

Bride To Be

Yapilacaklar Listesi 2 : Gelin Dosyası 1


Iste o an geldi. Gelinlik secmek icin en uygun zaman. Yalniz bir tavsiye; asla aklinizda kalmasin her yere girip bakin. Hatta ayni gun gideceginiz butun magazalara 2'şer saat ara ile randevu alin. Istanbul'da yasayanlar icin Bagdat Caddesi ve Nisantasi bu anlamda her magazaya rahatca bakabileceginiz iki semt. Milyonlarca marka icerisinden bizim baktigimiz markalari yazacagim.
Vakko Wedding House-Suadiye

-Vakko Wedding-


Gelinlik diyince akan sularin durdugu, herkesin önceligi olan Vakko baslangic icin en uygun yer. Marchesa, Elie Saab, Vera Wang disinda buyuk markalari da bunyesinde barindiran Vakko'nun; kendi markasi disinda da Pronovias ve alt markalarda kesinlikle incelenmeli. Bagdat Caddesi'nde ki Vakko Wedding House'a gitmeyi dusunuyorsaniz Pronovias'tan ayri Vakko Wedding'ten ayri randevu alin. Kendinizi cok ozel hissedeceksiniz garantisini veriyorum. Gelinliginize karar verip satin aldiginiz anda size ozel harika bir deneyim yasatacak supriziniz de sizi bekliyor. :)


Vakko Wedding-Pronovias 2014

Beymen Bridal 2014

-Beymen Bridal-


Beymen Bridal'da da yine tasarimci gelinlikleri ile Rosa Clara markasiyla da daha uygun fiyata gelinlikler bulabilirsiniz. Beymen Bridal'i Istanbul Nisantasi magazasinda mutlaka ziyaret edin.


Moe by Beyaz Butik 2014

-Beyaz Butik-

Beyaz Butik'te çok ucuk fiyatlar yok. Cok basarili modelleri de var. 2014 koleksiyonlarinda alt markalarindan White One ve Moe by Beyaz Butik, Pronovias modellerine daha yakin. Demetrios, Cymbeline, David Fielden ve Cosmobella da daha farkli bir tarz goze carpiyor.



Muhtesem bir deneyim ve hayatinizin en onemli gununun en onemli ogesi icin yavastan hareketlenme vakti geldi kizlar. Denemelere gittiginiz gun giyinip begendiginiz modelleri not alacaksiniz, fotograflarini cekeceksiniz ama sadece 1 tanesi ile aşk yasayacaksiniz. Sonrasinda zaten ustunuzden cikartmak istemeyeceksiniz. Gelinlik dosyasi bitmedi devami yolda bekleyin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder